Najnowsze wyzwanie, które stanęło przed cukiernikami Lukullusa to wymyślenie ciastka, które pachnie najpiękniej… To zadanie, które postawili przed sobą, kiedy Victor Kochetov zaproponował stworzenie ciastka na 5 urodziny MOOD SCENT BAR – najbardziej wyrafinowanej i tajemniczej warszawskiej perfumerii.

Jasminum grandimango to połączenie zachwycającego zapachu jaśminu ze słodyczą mango. Bezglutenowy biszkopt z herbatą matcha, lekki ganasz nasączony jaśminem, mango prażone na maśle, limonka i wanilia Bourbon z Madagaskaru – to smaki, które znajdziecie w najnowszym dziele Lukullusa. Jak zapowiada cukiernika, Jasminum grandimango czekać będzie na was w Lukullusie do końca polskiego lata. Jasminium Grandimango posmakujecie w Lukullusie do końca lata. My już pędziemy spróbować!

 

foto: cukiernialukullus.pl

tekst: Julita Szczepańska