Napoje z Paolą

Napoje pijemy podczas spotkań ze znajomymi, przyjaciółmi i rodziną, w pracy i podczas relaksu na świeżym powietrzu. Syropy owocowe Paola mogą być smacznym, zdrowym i inspirującym dodatkiem do nich. Chciałabyś poeksperymentować ze smakiem codziennej małej czarnej? A może spróbować jakiejś oryginalnej kawowej kompozycji? Syropów Paola można używać zarówno do zwykłej kawy, jak i kawy americano, lungo, cappucino, latte, macchiato, frappe czy cafe mocha – dodadzą tym kawom nie tylko słodyczy, ale też niepowtarzalnego smaku.

Filiżanka pobudzającej kawy pozwala nam rano nabrać energii przed pracowitym dniem, kubek aromatycznej herbaty daje nam chwile wytchnienia w pracy, a szklanka ulubionego napoju towarzyszy nam podczas chwil odpoczynku. Trudno wyobrazić sobie bez nich dzień – napoje pijemy podczas spotkań ze znajomymi, przyjaciółmi i rodziną, w pracy i podczas relaksu na świeżym powietrzu. Syropy owocowe Paola mogą być smacznym, zdrowym i inspirującym dodatkiem do nich.

Kilka kropli syropu Paola zamieni szklankę wody mineralnej albo źródlanej w kolorowy, aromatyczny napój. Jeśli dodamy do niej dwie – trzy kostki lodu, plasterek cytryny, pomarańczy czy limonki i kilka listków świeżych ziół, otrzymamy niemal wykwintny, orzeźwiający i aromatyczny napój. Szklanka tak przyrządzonej zdrowej i smacznej wody mineralnej świetnie zastąpi twoim dzieciom barwione, kolorowe napoje gazowane, często zawierające różne sztuczne i niezdrowe dodatki. Możesz wybierać z bogatej oferty owocowych smaków syropów Paola zgodnie z twoimi upodobaniami i gustami twoich bliskich.
Chciałabyś poeksperymentować ze smakiem codziennej małej czarnej? A może spróbować jakiejś oryginalnej kawowej kompozycji? Syropów Paola można używać zarówno do zwykłej kawy, jak i kawy americano, lungo, cappucino, latte, macchiato, frappe czy cafe mocha – dodadzą tym kawom nie tylko słodyczy, ale też niepowtarzalnego smaku.

Herbata – zarówno ta gorąca, jak i mrożona, czarna, czerwona, biała, zielona, owocowa czy ziołowa – smak każdej z nich możesz odmienić i wzbogacić przez dodanie wybranego syropu Paola. Masz ochotę na wiśnię, czarną porzeczkę, truskawkę czy malinę? A może gruszkę, cytrynę, pomarańczę czy brzoskwinię? Są jeszcze inne: żurawina, czarny bez, pigwa, dzika róża, malina z lipą malina z melisą, malina z cytryną. I każda z nich może się stać dodatkiem do ulubionego naparu.

A może lubisz pić prawdziwe kakao albo też uwielbiają je twoje dzieci? Przyrządzając ten napój, który zawiera wiele cennych wartości odżywczych, zamiast cukru możesz dodać odrobinę jednego z pysznych syropów Paola. Wypróbuj kilka smaków – sprawdzisz, z którym z syropów najlepiej smakuje on tobie i twojej rodzinie. Prawdziwe kakao, przyrządzone na mleku, jest przecież gorzkawe i większość osób chce je osłodzić.
A może twoje dzieci lubią shake z mleka, maślanki, kefiru czy jogurtu? Spróbuj dodać do niego syropu Paola, a przekonasz się, że będzie im smakował. Co więcej, przygotowany w domu koktajl nie będzie zawierał sztucznych barwników, dodatków czy konserwantów. Dodanie do mleka lub jogurtu odpowiedniej ilości ulubionego syropu Paola i rozmieszanie lub zmiksowanie to rozwiązanie proste i szybkie, a jednocześnie zdrowe.
Kiedy przychodzi czas relaksu w gronie rodziny lub przyjaciół, znowu warto sięgnąć po syropy Paola. Zamiast gorącej herbaty można się napić grzanego piwa albo wina, które tak ci smakowało zimą w górach. Jego przygotowanie nie jest trudne – można użyć do tego malinowego syropu Paola. A może spróbujesz dodać syropu Paola o innym smaku?

Masz ochotę na zabawę przy wyszukanych drinkach, takich jak te serwowane przez profesjonalnego barmana? Nie zapominaj o syropach Paola. Smak kruszonu, sangrii, zimnego lub gorącego ponczu można podkreślić, dodając zamiast cukru trochę ulubionego syropu Paola. Proste drinki typu shoty, złożone koktajle bezalkoholowe lub alkoholowe można przyrządzać, korzystając z różnych receptur i używając wielu syropów. Bogactwo smaków i kolorów Paoli pomoże wyczarować bajecznie kolorowe i interesujące smakowo drinki. Więcej na www.paola.pl