Nowe smaki w restauracji Si

Włoskie smaki rozkochują nas w sobie nie tylko podczas słonecznej pory roku! Restauracja Si kusi swoją nową sezonową  kartą oraz ulubionymi połączeniami. Przyciąga zimowymi smakami kaczki czy pizzy z owocami morza. Na deser szykuje się karmelowe ciastko z musem z kwaśnej śmietany. Pychota!

Ostatni przedświąteczny tydzień skutecznie nas kusi wyjątkowymi smakami, które odnajdujemy w restauracji Si. Włoskie smaki z nowej karty kuszą nas swoimi klasycznymi połączeniami mozzarella bufala zapiekana z szynką parmeńską czy polędwica wołowa z zapiekanką ziemniaczaną z dodatkiem puree z dyni. Jak tu do nich nie wracać? Planując spotkanie z bliskimi, przyjaciółmi czy kolację z pracy nie zapomnij o miejscu, które przeniesie Cie w smakowitą podróż od uda z kaczki z karmelizowanym rabarbarem, troć wędrowna z czarną soczewicą aż po zapiekane ravioline z polikami wołowymi lub z duszonymi warzywami. Dla miłośników klasycznej pizzy w restauracji Si w tym sezonie odnajdziemy z krewetkami, łososiem i owocami morza i czerwonym pesto lub połączanie z pieczonym burakiem i salsicią. Bez względu na ilość skosztowanych dań deseru nikt nie jest w stanie odmówić! Ciastko karmelowe z musem z kwaśnej śmietany to idealny partner dla małej czarnej kawy! Czy mamy tu miłośników niebiańskiej rozkoszy o smaku karmelu?

Restauracja Si
Marszałkowska 115, Warszawa