3w1

wtorek, 07/02/2017






Pin It

Punktem wyjścia projektu jest mieszkanie o powierzchni 110 metrów kwadratowych w pobliżu Wielkiego Bulwaru w Budapeszcie.Wnętrze podzielone na 3 mniejsze mieszkania skrywa wiele ciekawych i barwnych detali!

Głównym zamysłem projektantów z batlab architects było podzielenie wnętrza na 3 oddzielne mieszkania typu studio. Wynikiem jest duży wejściowy hol ułatwiający dostęp do wszystkich trzech pomieszczeń. Aby podkreślić indywidualne cechy każdego mieszkania oddzielone strefy otrzymały żywe kolory. Minimalistyczne oraz surowe wnętrze ciekawie kontrastuje z dodatkami. Meble takie jak kanapy, dywany lub fotele są wybrane na wzór dawnego wystroju wnętrz. Drewniany stolik, perski dywan to wszystko nadaje niepowtarzalnego charakteru. Celem było stworzenie mikro-społeczności, w której członkowie to uczestnicy dobrze funkcjonującej małej wspólnoty mieszkaniowej.

foto: Norbert Juhász



autor: Monika Komorowska



NAPISZ KOMENTARZ









. . . . . .

ZOBACZ RÓWNIEŻ
Od Słowa do Słowa
 
Dali kontra Warhol
 
SHOP



INSTAGRAM
    • Aktywny wgiel to prawdziwy super skadnik ktry podbija serca wszystkichhellip
    • moiessswim by jemerced  zachwycamy si kampani autorstwa turczynska zhellip
    • Nietypowe kabaretki autorstwa lirikamatoshi  Uwielbiamy! Wiecej na wwwexamplepl
    • Babydoll girl trend is our love more on EXAMPLEPL babydollhellip